BAŞKAN YAMAN, İŞÇİLERİN TALEBİNİ DİNLEDİ

Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman, birliğe bağlı kentte toplama ve taşıma işleri yapan çalışanlarla bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Eylül 2022 Pazartesi 10:36
124 Okunma
BAŞKAN YAMAN, İŞÇİLERİN TALEBİNİ DİNLEDİ

Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman, birliğe bağlı kentte toplama ve taşıma işleri yapan çalışanlarla bir araya geldi.


 

Toplama ve taşıma işleri yapan çalışanlar ile bir araya gelen Başkan Yaman, işçilerin sorunlarını ve isteklerini dinledi. Çalışma şartları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Yaman konuya ilişkin yaptığı bir açıklamada, “Bilecik Belediyeler birliği olarak Bilecik’te toplama ve taşıma işlerimizi yapan çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarını ve isteklerini dinledik. İlimiz genelinde halkımızın daha temiz daha kaliteli ortamlarda yaşamaları için gece gündüz demeden çalışan kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle