BAŞKAN SUER, İLÇE MEZARLIĞINDA VATANDAŞLARA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Bilecik Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Ramazan Bayramında ilçe mezarlığında yakınlarının kabirlerini ziyarete gelen vatandaşlara çiçek takdim etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
24 Nisan 2023 Pazartesi 15:05
12 Okunma
BAŞKAN SUER, İLÇE MEZARLIĞINDA VATANDAŞLARA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ
banner15

Bilecik Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Ramazan Bayramında ilçe mezarlığında yakınlarının kabirlerini ziyarete gelen vatandaşlara çiçek takdim etti.


Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçe mezarlığında vatandaşlarla buluşan Başkan Suer, “Mübarek bir gün Ramazana veda etmenin hüznünü bayrama kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu güzel günde kabristanlarımızı ziyaret ederek hemşerilerimize selam verdik. Ramazan Bayramlarını kutladık. Rabbim bizleri bu Mübarek ayın kadir ve kıymetini bilenlerden eylesin. Tekrarını nasip etsin inşallah” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle