BAŞKAN SELİM YAĞCI’DAN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNE ZİYARET

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Başkan Yardımcısı Nihat Can, Küçük Sanayide faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek 16 Nisan için 'Evet' desteği istedi.

06 Nisan 2017 Perşembe 13:45
575 Okunma
BAŞKAN  SELİM YAĞCI’DAN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNE ZİYARET

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Başkan Yardımcısı Nihat Can, Küçük Sanayide faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek 16 Nisan için 'Evet' desteği istedi.

 


  Belediye Başkanı Selim Yağcı, ildeki esnaf ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek, sanayi esnafını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Yaptıkları ziyaret hakkında açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı, Küçük Sanayi Sitesi esnafını referandum sürecini değerlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

 

 

Yağcı,”Hemşehrilerimizle ve esnaflarımızla hasbihal ettik ve hayırlı işler temennisinde bulunduk. 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması için değerli hemşehrilerimizden ve esnafımızdan ülkemizin birliği, beraberliği ve geleceği için 'Evet' yönünde desteklerini talep ettik. Hep birlikte yeni güçlü Türkiye için kararımız Evet. Biz Birlikte Bilecik'iz, Biz Birlikte Türkiye'yiz”dedi.

 


  Açıklamasının ardından Başkan Yağcı, esnaf ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 06.04.2017 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle