BAŞKAN ŞAHİN KURBAN PAZARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, kurban pazarında incelemelerde bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Haziran 2023 Salı 12:21
176 Okunma
BAŞKAN ŞAHİN KURBAN PAZARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, kurban pazarında incelemelerde bulundu.


Başkan Şahin, sağlık ve çevre müdürleri, veteriner hekimler ve ilgili yetkililerle birlikte Osmaneli Kurban Pazarı’nda incelemelerde bulundu. Belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kurban denetimleri çerçevesinde pazarda kontroller gerçekleştirildi. Denetimler sonucunda kurbanlık vasfı taşımayan ve sağlık sorunları olan hayvanlar pazardan çıkarıldı.


Kurban pazarının sağlık standartlarına uygunluğunu kontrol etmek ve vatandaşların sağlıklı kurbanlık hayvanlar satın alabilmesini sağlamak amacıyla yapılan denetimlerde, veteriner hekimler sağlık kontrolleri gerçekleştirdi. Kurbanlık vasfı taşımayan ve sağlık sorunları olan hayvanlar tespit edildiğinde, gerekli önlemler alınarak pazardan çıkarıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle