BAŞKAN ŞAHİN'DEN GENÇLERE ÇAĞRI

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’den geçlere spor yapmaları çağrısı yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Nisan 2023 Perşembe 12:29
251 Okunma
BAŞKAN ŞAHİN'DEN GENÇLERE ÇAĞRI

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’den geçlere spor yapmaları çağrısı yaptı.


Başkan Şahin ilçede yaşayan gençlerin spor ile daha çok ilgilenebilmeleri için belediyenin tüm imkânlarının seferber edildiğini belirterek gençleri spor yapmaya davet etti. Başkan Şahin, “Spor, sağlıklı bir yaşam tarzı için gerekli olan temel bir unsurdur. Bu nedenle, belediyemiz olarak, spora teşvik etmek ve spora olan erişimi kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Amacımız, tüm vatandaşlarımızın spor yapabilmesi için gerekli tesisleri sağlamak ve spor faaliyetlerini desteklemektir. Belediyemizin sahip olduğu spor tesisleri ve programları, insanların aktif kalmalarına ve sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır” dedi.

“Siz de sağlıklı bir yaşam tarzı için spora başlayın ve bizimle birlikte hareket edin”
Başkan Şahin, çağrı mesajının devamında, “Ayrıca, belediyemiz olarak, gençlerin ve çocukların spor yapma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak için çeşitli projeler de yürütüyoruz. Bu projeler, gençlerin ve çocukların spor yapabilmesi için gerekli ekipman ve tesisleri sağlamakta ve spor kültürünün yaygınlaşmasına katkıda bulunmaktadır. Sporun önemi ve etkisi konusunda farkındalık oluşturmak ve insanların spora teşvik edilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Belediyemizin spora olan desteği devam edecektir. Siz de sağlıklı bir yaşam tarzı için spora başlayın ve bizimle birlikte hareket edin” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle