BAŞKAN BAKICI'NIN ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ’NİN YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yılı ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

18 Mart 2017 Cumartesi 15:00
1828 Okunma
BAŞKAN BAKICI'NIN ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ’NİN YIL DÖNÜMÜ MESAJI

   Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yılı ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

 

  Mesajında; “18 Mart, sadece bizim şanlı tarihimizin değil insanlık tarihinin en önemli, en büyük ve asalet dolu bir savaşın tarihidir” diyen Başkan Bakıcı “Çanakkale, hepimizin gönlünde bir istiklal meş'alesidir. Çanakkale Zaferi, sadece geçmişimizin bir aziz hatırası olarak değil, geleceğe yürüyüşümüzün en önemli ilham kaynaklarından birisidir. Çanakkale adına türküler yakılan, yüzyıllar geçse de unutulmayacak muhteşem bir kahramanlık destanıdır. Bu öyle bir destan ki, bugün bile, o yıllarda burada ölüp bizim topraklarımızda yatan atalarını ziyarete gelenlerin dahi dürüstlüğüne, insanlığına, adaletine ve vicdanına hayranlık duyduğu Mehmetçiğin destanıdır.

 

 

Çanakkale Zaferimiz, tüm dünyaya Türk’ün vatanını, toprağını korumak için canı pahasına bir mücadele verdiğini ortaya koyarken, savaşta dahi insani duygularını kaybetmeyerek düşmanı ile ekmeğini, yemeğini paylaşacak kadar yufka yürekli olduğunu anlatan bir destandır. Milli birliğimizin ve beraberliğimizin en güzel örneği olan Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümünde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan başta gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diye kaydetti.

Son Güncelleme: 18.03.2017 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle