TÜRK HABER SEN BAŞKANLIK SEÇİMİ

Bilecik'de saat 11:00'da Türk Haber Sen Kütahya şubesinin 5. olağan kongresi yapıldı.

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1557 Okunma
TÜRK HABER SEN BAŞKANLIK SEÇİMİ
Bilecik'de saat 11:00'da Türk Haber Sen Kütahya şubesinin 5. olağan kongresi yapıldı.Konuşmaya Tük Büro Sen İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen başladı.
öncelikle Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal marşı okundu.;nbsp;
Ardından açılış konuşmasını yapmak üzere şube Başkanı ömer Türkoğlu kürsüye davet edildi.Türkoğlu Türk Haber Sen'in 5.olağan kongresinin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.Konuşmacılar arasında Bursa Türk Haber Sen Başkanı Orhan Avcı'da yer aldı.
Daha sonra seçim başladı üyeler oylarını kullandı.Toplamda 22 oy kullanılarak 21 oy geçerli 1 oy geçersiz sayılırken 21 oyla ömer Türkoğlu Başkan seçildi.
;nbsp;
;nbsp;
;nbsp;

;nbsp;

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle