VATANDAŞA ÇİLE

Bilecik'te her hafta kurulan 'pazar pazarı'nda otopark olarak kullanılan alanın kapatılması, vatandaşların tepkisine neden oldu.

22 Ağustos 2016 Pazartesi 05:24
1960 Okunma
VATANDAŞA ÇİLE

  Bilecik'te her hafta kurulan 'pazar pazarı'nda otopark olarak kullanılan alanın kapatılması, vatandaşların tepkisine neden oldu.

 

 

  Ertuğrulgazi Mahallesinde her hafta kurulan pazarda otopark olarak kullanılan alan, Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince kapatılınca vatandaşlar adeta çileden çıktı. Pazarın girişinde Bilecik Belediyesi'ne ait otopark alanının, bu hafta salçalık domates ve biber satan satıcılara verilmesi üzerinde park sıkıntısı yaşanırken, araçların sağlı-sollu park edilmesi trafik sorununu beraberinde getirdi. 

 

 

  Vatandaşlar pazar alanının üst kısmında müsait yer olduğunu, otoparkı kapatmaya gerek olmadığını belirterek tepki gösterdi. 

 

 

   Öte yandan sosyal medya üzerinden açıklama yapan Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürü Erdem Tetik, o boş alanın belediyenin resmi veya gayri resmi pazar otoparkı olmadığını belirterek, “Sanıyorum yanlış bilgi almışsınız, 2 tanede tabela var pazar günleri araç park etmek yasaktır diye. Aksine pazarcılar yollara tezgah açıp vatandaş yollarda trafik ve araç park sorunu yaşamasın diye pazarcıların tezgah açtığı belediyeye ait boş bir alan” ifadelerine yer verdi.

 

Son Güncelleme: 22.08.2016 05:24
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKPazarOtopark
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle