VALİ YARDIMCISI ÜNAL YILDIRIM HAYATINI KAYBETTİ

Eski Bilecik Vali Yardımcısı Ünal Yıldırım, bir süre önce geçirdiği rahatsızlık sebebiyle tedavi gördüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

19 Ocak 2015 Pazartesi 10:27
3898 Okunma
VALİ YARDIMCISI ÜNAL YILDIRIM HAYATINI KAYBETTİ

  Eskişehir Vali Yardımcısı Ünal Yıldırım, bir süre önce geçirdiği rahatsızlık sebebiyle tedavi gördüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti

 

  

 2005-2010 yılları arasında Bilecik Vali Yardımcılığı görevine yürüten ve daha sonrada Eskişehir Valiliğine Vali Yardımcılığı görevini gelen Ünal Yıldırım tedavi gördüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Cenazesinin, bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığa defnedilecek.

 

 

ÜNAL YILDIRIM KİMDİR?

 

  Babasının öğretmen olması nedeniyle, ilkokulu değişik yerlerde okuyan Ünal Yıldırım, 4 Mayıs 1951 tarihinde Mihalıççık ilçesinin Güce Köyü’nde doğdu. Ortaokul ve liseyi Bilecik Ertuğrul Gazi Lisesi’nde parasız yatılı olarak bitiren Yıldırım, 1975 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1979 yılında Eskişehir Kaymakam Adayı olarak mesleğe başlayan Yıldırım, sırasıyla; Eskişehir'in Sivrihisar, Mahmudiye, Bilecik'in Pazaryeri ilçesi ve Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde kaymakam vekilliklerinde bulundu. Daha sonra Yıldırım, 1981 yılında asaleten Yozgat'ın Sorgun İlçe Kaymakamı ve o günün gereği olarak Belediye Başkanlığını birlikte yürüttü. Niğde'nin Çamardı ilçe kaymakamı, Erzurum'un Çat ilçe kaymakamı, Van Vali Yardımcılığı ve Şırnak Vali Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Yıldırım, Amasra Kaymakamlığı görevinde iken bir yıl süreyle Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yurt dışı görevinde bulundu. Yurt dışı görev süresinin bitmesinden sonra Yıldırım, Edirne'nin Uzunköprü ilçe Kaymakamlığı, Burdur Vali Yardımcılığı, Düzce Vali Yardımcılığı ve Bilecik Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

 

 

 

 

 Ünal Yıldırım, 2005-2010 tarihiler arasında Bilecik Vali Yardımcılığı görevinden 30 Temmuz 2010 tarih ve 2010/504 sayılı Müşterek Kararnameyle Eskişehir Vali Yardımcılığına atanmıştı. Aynı zamanda Türk İdareciler Derneği Eskişehir Şube Başkanlığı'nı yürüten Yıldırım, evli ve bir 1 çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 19.01.2015 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle