TRAFOLAR YAZI TAHTASINA DÖNDÜ

Bilecik’in kent genelinde bulunan elektrik trafo binaları kimliği belirsiz kişi veya kişilerin yazı tahtası durumuna geldi.

08 Ekim 2017 Pazar 11:16
805 Okunma
TRAFOLAR YAZI TAHTASINA DÖNDÜ
banner15

  Bilecik’in kent genelinde bulunan elektrik trafo binaları kimliği belirsiz kişi veya kişilerin yazı tahtası durumuna geldi.

 

 

 

  Şehir merkezinde bulunan trafo binaları belediye tarafından her yıl boyanmasına karşı yazı tahtası olmasından kurtulmuyor. Kötü bir görüntüye neden olan yazıların bazıları ise çocuklara da kötü örnek oluyor. Yazılımlardan dolayı trafo binaları neredeyse tanınmayacak duruma geliyor. Oluşan kötü görüntüde vatandaşları rahatsız ediyor.  

 

 

  Durumdan şikayetçi olan vatandaşlar, “Duvarlara isimlerini yazmaktan ne anlıyorlar bilemiyoruz. Bizler yetkililerden bu durum için bir önlem almalarını istiyoruz. Özellikle genç kesim tarafından çıkmayan sprey boyalarla aşk ve sevgi içeren yazılarla birlikte bazen küfür içeren yazılar yazılıyor.

 

 

 Yetkililer sürekli trafo binalarını boyayıp bakım yapıyor. Bu kişileri tespit edilip  cezai yaptırım uygulanması gerek” diyerek tepkilerini dile getirdi. 

Son Güncelleme: 08.10.2017 11:16
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKTrafoYazı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abcdefg 2017-12-27 14:39:18

"KOSKOCA" şehrin tek sorunu bu sanırım.

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle