TEK TEK KESTİLER VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

İhalesi yapılan 'Bilecik Hükümet Konağı' projesi için yüklenici firmaya yer teslimi yapılırken 450 gün sürecek inşaat için ilk kazma vurulurken, onlarca ağaç kesildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Mart 2023 Çarşamba 11:53
836 Okunma
TEK TEK KESTİLER VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

İhalesi yapılan 'Bilecik Hükümet Konağı' projesi için yüklenici firmaya yer teslimi yapılırken 450 gün sürecek inşaat için ilk kazma vurulurken, onlarca ağaç kesildi.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, projenin inşa edileceği alanda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, yüklenici firma yetkilileri ve teknik heyetle birlikte incelemede bulundu.

180 milyon TL bedelle ihale eden "Hükümet Konağı" projesinin 450 gün içerisinde tamamlanması hedeflendiği belirtildi.



"12 bin 232 kapalı hizmet alanı 14 idari birimi içinde bulunduracak"
Yeni gerçekleştirilecek projeyle valilik birimlerinin tek çatı altında hizmet vereceğini belirten Vali Kızılkaya, “Proje tamamlandığında valiliğimiz bünyesindeki tüm kamu hizmetlerini Hükümet Konağımızda toplayarak vatandaşlarımıza tek noktadan hizmet sunacağız. Toplamda, 12 bin 232 kapalı hizmet alanında 14 idari birimi içinde bulunduracak Hükümet Konağımızda 185 araçlık otopark da yer alacak. İlimizdeki önemli ihtiyaçlardan biri olan kamu yerleşkesini böylece oluşturmaya başlayacağız. Bilecik’e hayırlı olmasını diliyorum" dedi.



Vatandaşlar kesilen ağaçlara tepki gösterdi
Öte yandan valinin incelemelerin ardından yüklenici firma alanda ilk kazmayı vururken onlarca çam ağacı kesildi. Vatandaşlar buna tepki göstererek, ağaçların kesilmemesi, taşınması gerektiğini söyledi. Diğer yandan projenin tamamlanmasının ardından yeniden bir ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi yapılacağı öğrenildi.

PROJE BİTİNCE BÖYLE OLACAK

Son Güncelleme: 15.03.2023 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle