TARTIŞMA BÜYÜĞÜNCE

Bilecik Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısına, AK Partili Meclis üyesi Şadan Turhan ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis üyesi Seyfi Özgen arasındaki sosyal medya ve üslup tartışması yaşandı.

07 Mayıs 2015 Perşembe 09:21
1712 Okunma
TARTIŞMA BÜYÜĞÜNCE

 Bilecik Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısına, AK Partili Meclis üyesi Şadan Turhan ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis üyesi Seyfi Özgen arasındaki sosyal medya ve üslup tartışması yaşandı.

 

 

   Bilecik Belediyesi Nisan ayı Meclis tutanaklarının oylanması esnasında tutanaklarda yanlışlık olduğunu ve faaliyet raporu oylama sonuçlarının yanlış yazıldığı iddiaları gerilimi arttırmıştı. Bu gerilim sonrası bu ay ki meclis toplantısında geçen ay tutanaklar maddesinin oylanmasında Meclis Başkanlığı yürüten Şadan Turhan ile CHP Belediye Meclis üyesi Seyfi Özgen arasında “Matematik bilmiyor” tartışmasında sıcak dakikalar yaşandı. Özgen, Şadan Turhan’a üslubunun yanlış olduğu söylemlerine katılmadığını belirtti.

 

 

Şadan Turan ise, Seyfi Özgen’e raporla ilgili 3 defa sorduğunu ve bu konu hakkında sabaha kadar konuşmasını ve onu hep dinleyeceğini belirtti. Turhan, “Ben Üniversite mezunuyum Yüksek Lisans bitirdim. 25 yıl öğretmenlik yaptım ve o oylamayı ben saydım 8 çıktı. Sonra sosyal medya üzerinde bana “Matematik bilmiyor” diye yazıyorlar, adam elini kaldırmaya tenezzül etmiyor. Kalkmamış eli Meclis Başkanı sayabilir mi? Ben matematiği de çok iyi biliyorum” dedi.

 

 

"KASILARAK BURADA BİZE İTHAMDA BULUNDU"

 

Bunun üzerine söz alan Özgen, meclis toplantısında video çekildiğinin ve bu videoların izlenmesi gerektiğini talep etti. Özgen, “Yanlış bir üslupla yine cevap verdi. Kasılarak burada bize ithamda bulundu. Biz kimseye kasılarak burada bir şey yapmadık. Bugüne kadar ki meclis toplantılarında biz hep mecliste üslubumuzu düzgün bir şekilde bilgilendirmek amacıyla geldik” dedi. Bu tartışmalara Meclis Başkanı Selim Yağcı, meclise çay getirilmesini söyleyerek tansiyonu yumuşattı.

 

Son Güncelleme: 07.05.2015 09:21
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKMARTMeclisd
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle