SÜT SAĞMA MAKİNESİ SONU OLDU

Bilecik'te, sağma makinesi ile ineğinin sütünü sağan kadın, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

25 Temmuz 2015 Cumartesi 09:41
4387 Okunma
SÜT SAĞMA MAKİNESİ SONU OLDU
banner15

Bilecik'in Yenipazar ilçesinde sağma makinesi ile ineğinin sütünü sağan kadın, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

 

 

  Olay bugün ilçeye bağlı Yumaklı köyünde meydana geldi. İddialara göre; sabah erken saatlerinde kendisine ait ineklere süt sağmaya giden 59 yaşındaki Emine Toy, akrabaları tarafından süt sağma makinasının üzerinde ölü olarak bulundu. Sabah evden ahıra giden kadın, uzun süre gelmeyince akrabaları durumdan şüphelendi. Ahıra giden akrabaları Emine Toy’u ahırda süt sağım makinası üzerine düşmüş şekilde ölü buldular. Durumu hemen jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, kadın için yapılacak bir şey olmadığı ve hayatını kaybettiğini söylediler. Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği tahmin edilen merhumenin naaşı Yenipazar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yetkililerinin olay yerinde yaptıkları detaylı incelemelerin ardından Emine Toy'un kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazenin Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 25.07.2015 09:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle