SON GÜNDE ANLAŞABİLDİKLERİ TEK KONU YURT DIŞI SEYAHATİ OLDU

İl Genel Meclisi Eylül ayı 5’inci ve son birleşim toplantısı Meclis Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında yapıldı.

05 Eylül 2014 Cuma 07:49
856 Okunma
SON GÜNDE ANLAŞABİLDİKLERİ TEK KONU YURT DIŞI SEYAHATİ OLDU
banner15

 İl Genel Meclisi Eylül ayı 5’inci ve son birleşim toplantısı Meclis Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında yapıldı.  

 

 

  İl Özel İdaresi Meclis salonunda yapılan son birleşim toplantısında 3 gündem maddesi görüşülerek eylül ayı toplantılarına son verildi. İlk gündem maddesi olarak Koza Altın İşletmeleri A.Ş.’nin Bilecik Söğüt ilçesi Dudaş köyü sınırları içerisinde bulunan İR. 83624 maden ruhsat numaralı sahada 4’üncü grup maden ocağı açıp işletmek üzere işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı talebinin görüşülmesi konusu komisyon üyelerinin araştırma yapmaları için komisyona havale edilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

 

 

 2’nci gündem maddesi olarak Bilecik merkez Pelitözü köyü Zincaklaraltı mevkinde bulunan tapunun 1 pafta 3206 nolu parselin kayıtlı bin 401,47 metrekare yüzölçümlü taşınmazın mülkiyeti idareye ait arsanın yüksek öğrenim öğrenci yurdu yapımında kullanılmak üzere ihale yolu ile satışının yapılıp yapılmayacağı hususunda komisyonlardan gelen raporların görüşülmesi 2 çekimser oy ile oy çokluğu ile kabul edildi. Son gündem maddesi olarak ise; Meclis üyelerinin yurtdışı görev seyahati düzenlenmesi teklifinin görüşülmesi oy birliği kabul edildi.

 

 

  Bu gündem maddesi sonrası Meclis Başkanı, eylül ayı meclis toplantı gündemi kapattı.

Son Güncelleme: 05.09.2014 07:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle