ŞİFA MEDİKAL DUALARLA AÇILDI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentte hizmete giren bir medikal dükkanın açılışını gerçekleştirdi.

24 Mart 2017 Cuma 15:59
3487 Okunma
ŞİFA MEDİKAL DUALARLA AÇILDI

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentte hizmete giren bir medikal dükkanın açılışını gerçekleştirdi.  

 

 

  Başkan Yağcı, Bilecik Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı aynı zamanda AK Parti Bilecik Belediye Meclis Üyesi Nusret Tosun’un kızı Tuğçe Tosun Kılıç ve damadı Muharrem Kılıç tarafından hizmete sokulan Şifa Medikal’ın açılısını yaptı.

 

 

 Açılışta kısa bir konuşma yapan Başkan Yağcı, “Şehrimizde hizmet veren her yeni işletme şehrimizin gelişimine ve değişimine katkı sağlamaktadır. Yeni işyerlerinin Nusret beye, ailesine, şehrimize hayırlı olmasını diliyor ve bereketli ve helal kazançlar kazanmasını temenni ediyorum.

 

 

  Konuşmanın ardından açılışa katılan, Başkan Yağcı’nın yanı sıra Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve bir önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Bahattin Şeker, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım hep birlikte okunan duaların ardından işyerinin kurdelesini keserek hizmete soktular.

 

 

Son Güncelleme: 24.03.2017 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2017-12-27 14:39:18

AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ HALİL ELDEMİR DİYE BİLİYORUZ NE ZAMANDAN BERİ NUSRET TOSUN OLDU O DÖNEMİ KAÇIRDIK GALİBA ZAMAN YOLCULUĞUNDA

banner22

resim yükleresim yükle