ŞEYH EDEBALİ'DE KADİR GECESİ VE İFTAR COŞKUSU

Bilecik Belediyesi tarafından, Şeyh Edebali Türbesinin bulunduğu alanda kurulan iftar sofrasınde binlerce vatandaş iftarı birlikte açtı.

03 Temmuz 2016 Pazar 09:56
887 Okunma
ŞEYH EDEBALİ'DE KADİR GECESİ VE İFTAR COŞKUSU

   Bilecik Belediyesi tarafından, Şeyh Edebali Türbesinin bulunduğu alanda kurulan iftar sofrasınde binlerce vatandaş iftarı birlikte açtı.  

 

 

      11 ayın sultanı ramazanın son günlerinde gerçekleştirilen iftar programı sonunda eller, hep birlikte Cenabı Allah'ın rahmet kapılarına açıldı. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin de idrak edilmeye çalışıldığı programa; Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, İl Müftüsü Necati Akkuş ve vatandaşlar katıldı. 

 

 

      Binlerce kişinin birlik ve beraberlik duygularıyla aynı masa etrafında buluştuğu iftar programı, İl Müftüsü Necati Akkuş'un duasıyla başladı. Daha sonra konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen iftar programına katılan herkese teşekkür etti. Yağcı, "Rahmet, bereket, sevgi, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olan Ramazanı Şerifi hep birlikte idrak ediyoruz.

 

 

    Gerçekten burası dirilişin, kuruluşun ve kurtuluşun beşiği olan bir il. Biz de böyle mübarek olan bir ayı en güzel şekilde değerlendirme çabası ve gayretinde olduk. Şehrimizin her noktasında birlik, beraberlik ve kardeşlik sofraları açtık. Böyle bir memleket ve şehirde yaşadığımız için ne kadar şükretsek azdır. Huzur ve güzellikler içerisinde yaşıyoruz.

 

 

     İşte bu güzelliklerin şükrünü aramızdaki sevgi, kardeşlik ve birliği daha da arttırarak, yerine getirebiliriz. Aynı zamanda memleketlerinde ayrı olan kardeşlerimize de dua etmeliyiz. Gerçekten vatansız olmak çok zor bir iş. Onun için birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin kıymetini bilelim. Hoşgörüyü aramızda hakim kılalım.

 

 

     Bu sevgi ve birlik sofraları İnşallah bundan sonra da devam edecek. Belediyemizin organizasyonunda gerçekleştirilen bu sofralarda katkısı olan kardeşlerimiz var. Sağ olsunlar.

 

 

    Onları hayırla yad edeceğiz. Cenabı Allah onların hayırlarını kabul etsin. İnşallah Cenabı Allah bizleri daha nice Ramazan aylarına ve bayramlarına kavuşturur'' ifadelerini kullandı.

 

 

    Gerçekleştirilen programın sonunda vatandaşlar, Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezerek fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme: 03.07.2016 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle