SENTETİK ÇİM HALI SAHA HİZMETE GİRDİ

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde yapılan sentetik çim halı saha tamamlanarak hizmete girdi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Haziran 2023 Cumartesi 12:10
86 Okunma
SENTETİK ÇİM HALI SAHA HİZMETE GİRDİ

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde yapılan sentetik çim halı saha tamamlanarak hizmete girdi.


Sahada ilk başlama vuruşunu Gölpazarı İlçe Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan yaptı. Gazimihal Orta Okulu Bahçesinde yapılan halı saha, Gölpazarı İlçe Özel İdare ve Spor Toto Genel Müdürlüğü reklam sponsorluğu karşılığında yapıldı. Tesisin yapımında emeği geçen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’a öğrenciler hep bir ağızdan teşekkür etti.


Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, “İlçemizde bulunan gençlerimizin bir ihtiyacını da giderdik. Yarınımızın teminatı olan gençlerimiz, hayatları boyunca spor yaparak sağlıklı kalmalarını temenni ediyorum. Bugün burada bu gençlerin neşesini mutluğuna tanık olmak yaptığımız bütün çalışmaların yorgunluğunu alarak emeği geçenleri mutluluğa bıraktı” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle