ŞENSOY ESKİ MAKAMINDA

08 Mart 2014 Cumartesi 17:56
913 Okunma
ŞENSOY ESKİ MAKAMINDA

Türkiye Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (TSMMMO), Anadolu Odaları Platformu Toplantısı'nı bugün Bilecik'te gerçekleştirdi.  

  Öğle saatlerinde Bilecik TSMMMO'nun toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı, Kayseri, Konya, Sivas, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Çankırı, Kırşehir, Ankara, Eskişehir ve Bilecik TSMMMO Başkanı yer aldı. Aynı zamanda toplantıya eski TSMMMO Başkanı, Bilecik Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy'da katıldı.

  Toplantının ana maddeleri, bir önceki yapılan toplantıda alınan kararların görüşülmesi, 3568 sayılı kanun tek tebliğ çalışması hakkındaki görüşler, Anonim Şirketi ile Tarım satış kooperatifi ve üst kuruluşlarının denetlenmesine dair yönetmelik taslağı hakkındaki görüşler, Bağımlı çalışan üyeler için ücret tarifesi belirlenmesi, Odalarda uygulanan işlemlerde farklılıkların kaldırılabilmesi amacıyla Türkiye Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) tarafından detaylı bir uygulama iş genelgesi yayınlanması hususlarının görüşülmesi ve Türkiye İstatistik Kurumunca internet ortamında istenilen bilgiler hakkında görüşülmesi oldu.

  Toplantıda kısa bir konuşma yapan Bilecik MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, kendisine destek oldukları için bütün TSMMMO Başkanlarına ve eski mesai arkadaşlarına teşekkür ettiğini belirtti.

Son Güncelleme: 08.03.2014 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle