SEMAZENLER EŞLİĞİNDE İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, gençlik merkezi üyeleri ve ailelerinin katıldığı "Gençlik ve İslamiyet Konulu" sohbetli iftar yemeği düzenlendi.

17 Temmuz 2014 Perşembe 06:52
1587 Okunma
SEMAZENLER EŞLİĞİNDE  İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ

 Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, gençlik merkezi üyeleri ve ailelerinin katıldığı "Gençlik ve İslamiyet Konulu" sohbetli iftar yemeği düzenlendi.  

 

 

  Bilecik'te bir restoranda düzenlenen iftar yemeği öncesi bir konuşma yapan İl Müdürü Lütfi Doyuk, gençlik ailelerinin bu güzel günde büyük bir aile oluşturdukları için kendilerinin mutlu ve bahtiyar kıldığını belirterek,  “Değerli katılımcılar gençlik merkezleri, il müdürlüklerine bağlı olarak, gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarının ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesine fırsat vererek topluma aktif vatandaşlar olarak katılmalarını sağlayan ve gençleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmaları yürüten kurumlardır. Gençlik merkezlerimize 7-29 Yaş Grubu gençlerimiz üye olmaktadırlar.

 

 

 Kayıtlar ücretsiz olup, gençlik merkezimizin bir ferdi olarak istemiş olduğu kurs veya etkinliğe katılarak gençlik merkezimizin imkanlarından faydalanmaktadırlar. Açtığımız kurslar, bilgisayar, İngilizce, İtalyanca, Osmanlıca, gitar, bağlama, flüt, klarnet, keman, ebru-resim, web tasarım, satranç, tiyatro, halk oyunları, diksiyon, KOSGEB, girişimcilik, kişisel gelişim, kariyer günleri gibi çeşitli kurslar verilmektedir” dedi.

 

 

  “GENÇLERİMİZ ÇEŞİTLİ GEZİ VE KAMPLARDAN FAYDALANMAKTADIR”

  Konuşmasının devamında Lütfi Doyuk, gençlerin çeşitli projelere katıldığını, düzenlenen gezi ve kamplardan faydalandıklarını dile getirdi. Doyuk, “Amacımız, bilgi ve görgülerini arttıran, paylaşımcı, yeteneklerini geliştirip sergileyen, girişimci, üretken, yapıcı, sportmen ve zamanını en iyi şekilde değerlendiren gençliğin oluşmasına katkı sağlamaktır. Şu ana kadar ortaokullu, liseli ve üniversiteli olmak üzere 5 Bin 670 gencimiz üyemiz olmuşlardır.

 

 

 Geleceğimizin teminatı gençlerimizle gurur duyuyoruz. Gençlik Merkezimizi canlı tutan ve etkinliklere katılan duyarlı gençlerimize ve onları destekleyen siz değerli ailelerine ayrıca gençlik merkezimizde hizmet veren idareci ve personelimize, Gençlik liderlerimize ve öğretici kadromuza teşekkür ediyorum” dedi.

  Düzenlenen iftar yemeği yaklaşık 450 kişi katılırken okunan dualar ve semazen gösterileri eşliğinde oruçlar açıldı.

 

Son Güncelleme: 17.07.2014 06:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle