SELÖZ GÖLETİ TAMAMLANDI

Bilecik'e bağlı Selöz köyünde Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yaptırılan gölet tamamlandı.

27 Eylül 2014 Cumartesi 09:31
5869 Okunma
SELÖZ GÖLETİ TAMAMLANDI

Bilecik'e bağlı Selöz köyünde Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yaptırılan gölet tamamlandı.  

 

 

  Gölet ile alakalı açıklamalarda bulunan Seliz Köy Muhtarı Yaşar Yeyen, göletin bittiğini ve kontrollerin yapıldığını, fakat sulamanın bu yıl başlamayacağını söyledi. Köy halkı olarak sıkıntıları bulunduğunu ifade eden Yeyen, "Bazı yerlere çok su gelirken, bazı yerlerde hiç su yok. Hatta bazı bölgelerimize su ulaşamadı bile. Öte yandan devletin istimlak ettiği yere değil de köy halkının arazisine göletten çıkan hafriyatı boşalttı ve müteahhit bıraktı gitti. Göletimiz yapıldı ama gölete geliş yolumuz yok. Köy halkımızın kendi tapulu yerlerinden geçiyor. Yol, köy halkının tarlasını ortadan bölüp geçiyor.

 

 

Bunun düzeltilmesini istiyoruz. Aynı zamanda köy yolumuz çok kötü. Göleti yapan müteahhit malzemeli yola toprak attı ve yolumuz dar. Bunun hakkında da yazımızı vermedik. Çünkü bu yolu müteahhit bozdu, onun yapması gerekir. Gölette kaymalar var. Bu bir senede yüksek miktarda kaydı. Eğer bir önlem alınmaz ise göleti doldurma imkanı var. Bu toprak kaymasının engellenmesi lazım. Selöz Göleti'nden Selöz köyünün tamamı sulanacak ve Çakırpınar köyünün bir kısmı sulanacak" dedi.

 

Son Güncelleme: 27.09.2014 09:31
Anahtar Kelimeler:
SelözGöletiTamamlandı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle