SELMAN AYDENİZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

4 Mart’ta yapılacak Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerine Selman Aydeniz adaylığını açıkladı.

15 Şubat 2014 Cumartesi 11:13
1272 Okunma
SELMAN AYDENİZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

4 Mart’ta yapılacak Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerine  Selman Aydeniz adaylığını açıkladı.

 Selma Aydeniz  şahsına görev verilmesi halinde, şoför esnafı ile koordineli bir çalışma içerisinde ve Birlik, beraberlik sağlayacağını belirtti.

Aydeniz,” Esnafların yanında köprü, haksızlıkların karşısında set olacağız. Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı daha aktif bir hale getireceğiz. Şoförcü esnafının sıkıntılarını yakından biliyorum, çözüm önerilerimiz de hazır. 11 senedir bu mesleğin içerisindeyim. Meslektaşlarımızın sıkıntılarını yakından bilen biri olarak bu işe gönül verdim. Odaya kayıtlı arkadaşlarımızın destek vermelerini halinde sıkıntılarımızı hep beraber çözeceğiz. Seçime girecek tüm adaylara başarılar dilerim “dedi.

 

Selman Aydeniz kimdir: 1977 yılında Bilecik’te doğdu. İlkokulu Yeniköy de, Ortaokulu ve liseyi Bilecik Ertuğrul Gazi Lisesinde okudu. 2003 yılında mesleğe başladı. Evli ve iki çocuk babası.

Son Güncelleme: 15.02.2014 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle