SAKARYA GAZETESİNİN MUTLU GÜNÜ

 Erdallar Basın Kuruluşları yöneticisi ve Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın 3'üncü Oğlu Yunus Emre’nin Vadi Park’ta sünnet düğünü gerçekleşti.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
02 Temmuz 2018 Pazartesi 16:33
979 Okunma
SAKARYA GAZETESİNİN MUTLU GÜNÜ

   Erdallar Basın Kuruluşları yöneticisi ve Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın 3'üncü Oğlu Yunus Emre’nin Vadi Park’ta sünnet düğünü gerçekleşti.


 Muhteşem düğün davetlilerin Mücahid Erdal’ın evinin önünden konvoyla düğünün yapılacağı alana gelmesiyle başladı. Burada Türkiye çapında meşhur Hafız Mustafa Kavurmacı'nında aralarında bulunduğu hafızlar sünnet mevlitini okudular.

 Sakarya Gazetesi sahibi Şadi Erdal’da torununun sünnet mevlitinde Kur’an-ı kerim okumasının ardından 1500 kişilik davetli gurubuna Küre Mehter Takımı mini bir konser verdi.

 Son olarak sünnet çocuğu Yunus Emre, anne babası Nilüfer-Mücahid Erdal ve abileri Şadi ve Kadir Erdal Bilecik çiftetellisi ile sahne aldı. Çiftetelliye amcaları, dedeleri, halaları, dayıları ve teyzeleri katıldı.


 

 24 Haziran Milletvekili seçimlerinde 3 dönem Bilecik Belediye Başkanlığı yapan ve Milletvekili seçilen Sn. Selim Yağcı Milletvekili seçildikten sonra ilk kez Mücahid Erdal’ın düğününe katıldı.

  Milletvekili Selim Yağcı ile birlikte düğüne gelen Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, İHA Bilecik İl Temsilcisi İbrahim Rafet Sünetci ve beraberindeki misafirler Mücahid Erdal, Mehmet Erdal ile birlikte çiftetelli ve karşılama oynadılar.


 

Öte yandan sünnet cemiyetine siyasetten, iş dünyasına yaklaşık 1500 davetli katıldı.


 

Son Güncelleme: 02.07.2018 17:18
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle