PROTOKOL ÜYELERİ KASAP RAMİZ’İN CENAZESİNDE BULUŞTU

Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı’nın babası kasap Ramiz Subaşı’nın cenazesinde Bilecik protokolü bir araya geldi.

30 Kasım 2015 Pazartesi 09:38
3262 Okunma
PROTOKOL ÜYELERİ KASAP RAMİZ’İN CENAZESİNDE BULUŞTU

  Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı’nın babası kasap Ramiz Subaşı’nın cenazesinde Bilecik protokolü bir araya geldi.  

 

 

  Bilecik’in eski kasaplarından Ramiz Subaşı, uzun süredir tedavi gördüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde dün hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Dedeoğlu caminde kılınan cenaze namazının ardından Bilecik Şehir Mezarlığa defnedildi.

 

 

 Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş'un kıldırdığı cenazeye Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Son Güncelleme: 30.11.2015 09:38
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKSUBAŞICenaze
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle