PROJE'DE İLK FAALİYET GERÇEKLEŞTİ

Bilecik İnsan Hak ve Değerlerini Koruma Derneği ‘Geleceğimizi Yazalım’ Projesi kapsamında ilk faaliyetini gerçekleştirdi.

16 Eylül 2014 Salı 06:16
929 Okunma
PROJE'DE İLK FAALİYET GERÇEKLEŞTİ
banner15

Bilecik İnsan Hak ve Değerlerini Koruma Derneği ‘Geleceğimizi Yazalım’ Projesi kapsamında ilk faaliyetini gerçekleştirdi.  

  Gençlik ve Spor Bakanlığı 2014 yılı Gençlik Hibeleri kapsamında Bilecik İnsan Hak ve Değerlerini Koruma Derneği 'Geleceğimizi Yazalım' Projesi ile 45 katılımcı ilk faaliyetini 'Bilişim Fuarı ziyareti' kapsamında CeBIT’e gerçekleştirdi.

  İlk Faaliyet sebebi ile açıklamada bulunan Proje Koordinatörü Mustafa Turhan, Gençlik ve Spor Bakanlığı 2014 yılı Gençlik Hibeleri kapsamında Bilecik İnsan Hak ve Değerlerini Koruma Derneği 'Geleceğimizi Yazalım' Projesi ile ilk faaliyetini 'Bilişim Fuarı ziyareti' kapsamında CeBIT’e gerçekleştirdiklerini kaydetti. Turhan, “Projenin başlıca amacı ilimizde teknolojiye ilgisi olan gençlerin yeni donanım ve yazılım teknolojileri ile tanışmalarını, öğrenilen teknolojileri yararlı bir şekilde kullanmalarını, yeni bilgiler edinmeleri ve kendilerini geliştirmeleri için katkı sağlamaktır. Proje öncelikle ilimizde ve ülke genelinde eksikliği hissedilen web tasarım ve sunucu tabanlı programla gençlerin etkili birer birey olmalarını sağlamak. Proje kapsamında CeBIT Bilişim fuarına yazılım ve sunucu eğitimleri alacak öğrencilerimizi getirdik” dedi.

 

Son Güncelleme: 16.09.2014 06:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle