POLİSİN "DUR" İHTARINA UYMADI VE…

Bilecik'te dur ihtarına uymayan plakasız motosiklet sürücüsü polisten kaçarken çaldığı iddia edilen motosiklet göstergesini bir ağacın dibine bıraktı.

05 Kasım 2014 Çarşamba 13:37
2636 Okunma
POLİSİN

 Bilecik'te "Dur" ihtarına uymayan plakasız motosiklet sürücüsü polisten kaçarken çaldığı iddia edilen motosiklet göstergesini bir ağacın dibine bıraktı.

 

 

 

 Edinilen bilgiye göre Bilecik merkez Gazipaşa mahallesi Hamam sokak üzerinde kimliği tespit edilemeyen plakasız motosiklet sürücüsü ile yanında bulunan arkadaşı polisin "Dur" ihtarına uymayarak kaçtılar.

 

 

Motosiklet ve yayan kaçan şahıslardan, yayan kaçan şahıs elinde bulunan sıfır motosiklet göstergesini bir ağacın dibine bırakarak kaçtı. Olay yerine gelen Olay Yeri İnceleme Müdürlüğüne bağlı ekipler motosiklet göstergesinde parmak izi tespiti yaptı.

 

 

Polis çevrede bulunan mobessa kameralarından kaçanların eşkalleri tespit etmeye çalışıyor.

 

Son Güncelleme: 05.11.2014 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle