PİLOT İL OLDU

Afet ve kriz anlarına hazırlık için ortaklaşa yürütülen Ulusal Dolaşım testleri kapsamında Bilecik pilot bölge olarak seçildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
28 Kasım 2023 Salı 12:12
847 Okunma
PİLOT İL OLDU

Afet ve kriz anlarına hazırlık için ortaklaşa yürütülen Ulusal Dolaşım testleri kapsamında Bilecik pilot bölge olarak seçildi.


 

28 Kasım - 1 Aralık tarihleri arasında 3 gün boyunca Ulusal Dolaşım deneme çalışmaları kapsamında Bilecik pilot bölge olarak seçildi. Konu hakkında GSM operatörlerinden kullanıcılarına atılan bilgilendirme mesajında, "Afet ve kriz anlarına hazırlık için, mobil operatörler olarak ortak yürüttüğümüz Ulusal Dolaşım testlerine pilot bölge seçilen Bilecik'te bu gece itibarıyla başlıyoruz. 28 Kasım-01 Aralık tarihlerinde 3 gün boyunca yapılacak çalışmadaki amacımız; ihtiyaç anında tüm operatörlere ait altyapıya erişim sağlanabilmesi olacaktır. İlgili tarihlerde Bilecik'ten servis alıyorsanız; cihazınızdaki operatör isminde değişiklik olabileceğini, ancak operatörünüz, tarifeniz veya ücretlendirmenizde değişiklik olmayacağını, telefon ayarlarınızda değişiklik yapmanıza gerek olmadığını belirtiriz. Çalışma sürecinde yaşanabilecek muhtemel kesintilerde anlayışınız için teşekkür ederiz" denildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKPilotİlSEÇİLDİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle