ÖNCE TEPKİ GÖSTERDİ SONRA POZ VERDİ

Bilecik’te, mülteci bir kadın tarafından taksi durağı yanında unutulan valiz, polisi alarma geçirdi.

14 Aralık 2016 Çarşamba 11:32
2864 Okunma
ÖNCE TEPKİ GÖSTERDİ SONRA POZ VERDİ

   Bilecik’te, mülteci bir kadın tarafından taksi durağı yanında unutulan valiz, polisi alarma geçirdi.

 

 

    Bomba imha ekiplerinin valizi fünye ile patlatmaya hazırlandığı sırada gelen mülteci kadın, olay yerinde çekim yapan basın mensuplarına önce tepki gösterdi bir süre sonra ise poz verdi. Edinilen bilgiye göre, Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisler Aile Çay Bahçesi önünde bir taksi durağı yanında şüpheli bir valiz olduğunu gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, valizin etrafını ve oraya çıkan bütün yolları güvenlik şeridiyle çevirerek, gerekli tedbirleri aldı.

 

 

  Daha sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanları, valiz etrafında fünye ile patlatmak için gerekli incelemeleri yaptıkları esnada mülteci bir kadın gelerek valizin kendisine ait olduğunu söyledi.

 

 

    Mülteci kadın, bu sırada olay yerinde çekim yapan basın mensuplarına da, “Ne çekiyorsunuz, çekmeyin” diyerek bir süre tepki gösterdi. Basın mensuplarını engellemeyen kadın, bu yönteminden vazgeçerek bu defa da valizini tutarak poz verdi.

 

 

 

  Daha sonra kadınla birlikte çantayı açarak kontrol eden polis ekipleri, çanta içerisinde kıyafet olduğunu tespit etti. Mülteci kadın, ifadesi alınmak üzere valiziyle birlikte Bilecik Çarşı Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

 

Son Güncelleme: 14.12.2016 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle