OKUNMUŞ KİTAPLAR TOPLAYIP İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BEDAVAYA DAĞITIYOR

Bilecik'te bulunan ikinci el eşya alıp satan bir mağazada toplanan okunmuş kitaplar, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz dağıtılıyor.

29 Ağustos 2015 Cumartesi 08:47
1711 Okunma
OKUNMUŞ KİTAPLAR TOPLAYIP İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BEDAVAYA DAĞITIYOR

  Bilecik'te bulunan ikinci el eşya alıp satan bir mağazada toplanan okunmuş kitaplar, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz dağıtılıyor.  

 

 

  İkinci el eşya alıp satma işi ile uğraşan Ersal Toka, müşterilerinden ve vatandaşlardan topladığı okunmuş kitapları vatandaşlara dükkanının önünde kurduğu standın üzerine ''2 kitap ile sınırlıdır'' yazısını yazarak bedava dağıtıyor. Kitap okumak isteyen vatandaşların stanttan kitap aldığını ve bunun 2 kitap ile sınırlı olduğunu anlatan Toka, “Vatandaşlar ve müşteriler kendi aralarında atıl durumda bulunan giyecekleri, oyuncakları ve okumuş kitapları toplayıp ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere bizlere verdiler.

 

 

 Bizler de geçen günlerde kıyafet ve oyuncak standı kurarak ücretsiz dağıttık. Şimdi ise okunmuş kitapları kitap okumayı seven vatandaşlarımıza ücretsiz dağıtıyoruz. 2 gün boyunca topladığımız kitapları dağıttık. Güzel de tepkiler aldık. Bunların devamı içinde bağışların olması lazım. Sadece kitap değil giyecek ve çocuklar içinde oyuncaklar bekliyoruz. Hep birlikte ihtiyaç sahiplerine yardım edelim” dedi.

 

 

  Stanttan kitap alan bir vatandaşlar ise, böyle bir işe vesile oldukları için dükkan sahibine teşekkür ederek, "Çok güzel bir uygulama. Buradan aldığım kitabı okuyup evde bulunan okunmuş kitaplarımla birlikte buraya getireceğim" dedi.

Son Güncelleme: 29.08.2015 08:47
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKitapücretsiz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle