MİNİKLERİN İSTİKLAL MARŞI OKUMA HEYECANI

Bilecik Anaokulu öğrencileri "İstiklal Marşı okuma" etkinliği düzenledi.

12 Mart 2015 Perşembe 07:55
1507 Okunma
MİNİKLERİN İSTİKLAL MARŞI OKUMA HEYECANI

Bilecik Anaokulu öğrencileri "İstiklal Marşı okuma" etkinliği düzenledi. 

 

 

  Anaokulu konferans salonunda yapılan İstiklal Marşı okuma etkinliğine okul genelinde 23 öğrenci katılarak marşın ilk iki kıtasını heyecan içinde okudular. Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Okul Müdürü Müge Üstünbaş, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabul Ediliş Günü''nde anlamlı bir etkinlikle bir araya geldiklerini belirterek, “Okul olarak milli kültürümüze, değerlerimize sahip çıkarak öğrencilerimize bu bilinci aşılamaya devam etmekteyiz.

 

 

 Evet bu etkinlikte amacımız yarışmak değil, öğrencilerimize vatan sevgisini, manevi değerlerimizi öğretmektir. Böyle önemli bir günde etkinliğimize katılan çocuklarımızı medeni cesaretlerinden dolayı kutluyor, emeklerinden dolayı öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

  Öte yandan, etkinliğe katılan bütün çocuklar ödüllendirildi.

 

Son Güncelleme: 12.03.2015 07:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle