MİNİK SPORCULARIN GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Bilecik U13 Ligi’nin şampiyonu Bozüyük İdman Yurduspor’u penaltılarla geçen 1308 Osmaneli Belediyespor oldu.

10 Haziran 2016 Cuma 04:36
2758 Okunma
MİNİK SPORCULARIN GÖZYAŞLARI SEL OLDU

    Bilecik U13 Ligi’nin şampiyonu Bozüyük İdman Yurduspor’u penaltılarla geçen 1308 Osmaneli Belediyespor oldu.  

 

 

    Bilecik U13 Ligi’nin A ve B gruplarını lider olarak tamamlayan Bozüyük İdman Yurduspor ile Osmaneli Belediyespor Bilecik Sentetik sahada oynanan final müsabakası ile karşı karşıya gelirken, maçı penaltılarla kazanan 1308 Osmaneli Belediyespor Bilecik U13 Ligi şampiyonu oldu.

 

 

    Maça iyi başlayan Osmaneli Belediyespor maçın 10’uncu dakikasında ve 20’inci dakikasında bulduğu gollerle durumu 2-0’a getirdi. 30’ar dakikalık iki devre şeklinde oynanan maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında gol bulan Bozüyük temsilcisi durumu 2-1’e getirdi.

 


 

  İKİNCİ YARIDA BOZÜYÜK İDMAN YURDUSPOR FIRTINASI ESTİ

  İkinci yarıya 2-1 geride başlayan Bozüyük İdman Yurduspor, maçın 40 ve 55’inci dakikalarında bulduğu gollerle 3-2 öne geçti. Bu goller sonrası 1308 Osmaneli Belediyespor yakaladığı atakları sonuçlandıramayınca maçın orta hakemi maçın sonuna 4 dakikalık bir duraklama ekledi.

 

 

     Bu esnada gelişen 1308 Osmaneli Belediyespor kala sahası içinde yaşanan karambol sonrası golü bularak durumu 3-3’lük skora getirdi. Bu gol sonrası başka gol olmazken, Bilecik U13 Ligi final müsabakası penaltılara kaldı.

 


 

  PENALTILARLA ŞAMPİYON OLAN TAKIM 1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR

 

  İlk penaltı atışını kullanan 1308 Osmaneli Belediyesporlu oyuncu ilk atışı gole çevirdi. Daha sonra Bozüyük İdman Yurdusporlu oyuncu durumu eşitledi.

 

 

    İkinci penaltı atışını gole çeviremeyen Bozüyük İdman Yurduspor, tüm atışlarını gole sonuçlandıran 1308 Osmaneli Belediyespor’a 5-3 yenildi.

 

 

     Penaltı atışları sonrası Bilecik U13 Ligi’nin şampiyonu olan 1308 Osmaneli Belediyespor Sakarya’nın Karasu ilçesinde düzenlenen olan U13 Türkiye Şampiyonası 1'inci kademe müsabakalarına Bilecik temsil edecek.

 

 

  Şampiyon olan takımın kupası, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, İl Genel Meclis Üyesi Hakan Özkan, Osmaneli İlçe Emniyet Müdür Mustafa Tezcan Alaç tarafından verildi.

 


 

  HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADILAR

 

  Öte yandan penaltılar sonrası Bozüyük İdman Yurdusporlu tüm oyuncular gözyaşlarına boğulurken, onları antrenörleri Serdar Göçerler ve teknik heyet teselli etti.

 

 

      Üzgün oldukları için karşı takım oyuncuları tebrik etmeyen Bozüyük temsilcisinin antrenörleri Serdar Göçerler, 1308 Osmaneli Belediyespor antrenörü Eşref Taş'ı tebrik etti.

 

Son Güncelleme: 10.06.2016 04:36
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKFinalMaçGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle