MİNİK ÖMÜR SAĞLIK EKİPLERİNİN NEŞESİ OLDU

Bilecik'te meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasında, araçta bulunan 3 yaşındaki Ömür, 112 Acil Servis ekiplerinin sabah sabah neşesi oldu.

30 Aralık 2015 Çarşamba 09:16
1464 Okunma
MİNİK ÖMÜR SAĞLIK EKİPLERİNİN NEŞESİ OLDU

  Bilecik'te meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasında, araçta bulunan 3 yaşındaki Ömür, 112 Acil Servis ekiplerinin sabah sabah neşesi oldu.

 

 

 

Kaza, Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. 11 DL 831 plakalı araç sürücüsü Tuğba Güven, sabah 3 yaşındaki oğlu Ömür Güven’i kreşe bırakmak üzere evden çıktı. Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde geldiğinde araç, yoldaki gizli buzlanmadan dolayı kaymaya başladı.

 

 

 Kaldırama çıkan araç, yol kenarında elektrik firmasına ait panosuna çarptı. Çarpmanın etkisi ile araba bulunan minik Ömür kafası koltuğa çarptı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri minik Ömür’ü ambulansı alarak herhangi bir yaralanması olup olmadığı kontrol ettiler.

 

 

 Bu sırada çocukla yakından ilgilenen görevliler, minik Ömür’le ambulans içinde oyunlar oynadılar. Yapılan kontroller sonrası herhangi bir yaranması olmadığı belirlenin ve sağlık durumu iyi olan minik Ömür annesi teslim edildi.

 


  Kazada elektrik panosu ve araçta maddi hasar meydana gelirken, trafik polisleri gizli buzlanma olan yeri yetkilere bildirerek önlem alınması istediler.

Son Güncelleme: 30.12.2015 09:16
Anahtar Kelimeler:
Kaza112Ekipler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle