MİNİK ASYA'YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremden sonra Bilecik’e gelen minik Asya’nın doğum gününü kutladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Şubat 2023 Cumartesi 11:50
218 Okunma
MİNİK ASYA'YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
banner15

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremden sonra Bilecik’e gelen minik Asya’nın doğum gününü kutladı.


Depremin ardından Bilecik'e yerleşen minik Asya'nın doğum gününü Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri tarafından kutlandı. Doğum günü kutlamasına, minik Asya'nın ailesi kuruma bağlı çalışanlar katıldı. Asya'nın kaldığı eve yanlarında götürdükleri pasta ile sürpriz yapan ekipler "Hayat sana her zaman güzellikler getirsin her yeni yaşın en güzel yaşın olsun minik Asya" ifadelerinin yer aldığı fotoğrafı kurumun sosyal medya hesabından paylaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle