MESLEK GRUPLARININ TÖHMET ALTINDA BIRAKILMASINI KINIYORUZ

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Sami Akyol, Belediye Başkanı Semih Şahin'i eleştirerek, "Her meslekten, her yaştan, her ırktan kadınlarımızın destekçisiyiz. Hiçbir şekilde, hiçbir yerde, hiçbir kimseden zarar görmelerini istemeyiz" dedi.

27 Mart 2021 Cumartesi 13:01
75 Okunma
MESLEK GRUPLARININ TÖHMET ALTINDA BIRAKILMASINI KINIYORUZ
banner15

 Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Sami Akyol, Belediye Başkanı Semih Şahin'i eleştirerek, "Her meslekten, her yaştan, her ırktan kadınlarımızın destekçisiyiz. Hiçbir şekilde, hiçbir yerde, hiçbir kimseden zarar görmelerini istemeyiz" dedi.


İl Müdürü Akyol, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in fotoğrafının yer aldığı billboardlardaki İstanbul Sözleşmesi'yle ilgili öğretmenler için sarf edilen sözler tepki gösterdi. Akyol, "Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her meslekten, her yaştan, her ırktan kadınlarımızın destekçisiyiz. Hiçbir şekilde, hiçbir yerde, hiçbir kimseden zarar görmelerini istemeyiz. Ancak Bilecik Belediyesinin, niyeti ne olursa olsun, içinde öğretmenlerin de yer aldığı meslek gruplarını bu tip söylemlerle töhmet altında bırakmasını kınıyoruz. Kaldı ki öğretmenlik yalnız bir meslek değil; gönülden gelen bir oluşum, ailelerin biricik çocuklarını emanet ettiği bir güvence, en saf şekliyle vicdan ve şefkatin vücut bulmuş halidir. Cennetin, ayakları altına serildiği; bir anne, bir eş, bir kardeş olarak kültür ve medeniyetimizde kadının apayrı bir yeri vardır.Böyle kutsal bir meslek grubundan şiddet beklemek ise adeta bir gaflettir. Müdürlüğümüzün, değerli öğretmenlerimize yapılan bu yersiz ithamları kabul etmediğini belirtip her birinin sonuna kadar yanında olduğumuzu bildiririz" ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 27.03.2021 13:05
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERöğretmen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle