MART AYINDA KAR SÜRPRİZİ

Bilecik'te hava sıcaklığının düşmesiyle yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
29 Mart 2023 Çarşamba 12:09
239 Okunma
MART AYINDA KAR SÜRPRİZİ
banner15
banner18

Bilecik'te hava sıcaklığının düşmesiyle yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu.


Bilecik'te geçtiğimiz günlerde 21 derece olan hava sıcaklığı bugün 3 dereceye kadar düşerken, il genelinde kar yağışı etkili oldu.

Gece ise hava sıcaklığı eksi 3 dereceye kadar düştü. Pelitözü Gölpark beyaza bürünürken, kent merkezinde karla karışık yağmur yağdı. Mart ayının sonu, nisanın başı olduğunu hatırlatan Cem Fırat Aykan, "Kar yağıyor, mevsim son yıllarda çok değişti. Karın yağması güzel, kar bereketlidir. Biraz üşüyoruz ama yine de güzel" dedi.


Hüseyin Kaygısız isimli vatandaş ise, "Eskiden büyüklerimiz derdi 'Mart ayı kazma kürek yaktırır' diye, boşuna demiyorlar. Ama şunu da söyleyebilirim doğa bozuldu, çevre bozuldu, mevsimler bozuldu. Ben gayet normal karşılıyorum" dedi.

Son Güncelleme: 29.03.2023 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle