İSMAİL ALTINKAYNAK İDDİALARI YORUMLADI

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, dün ve bugün Ertuğrulgazi Lisesi’nde yaşann olayları değerlendirdi.

05 Aralık 2014 Cuma 13:31
4304 Okunma
İSMAİL ALTINKAYNAK İDDİALARI YORUMLADI

 Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, dün ve bugün Ertuğrulgazi Lisesi’nde yaşann olayları değerlendirdi.

 

 

 

Telefon ile kendisine ulaştığımız Altınkaynak, Ertuğrulgazi Lisesine uğrayarak öğretmen arkadaşlara geçmiş olsun dileklerinin ilettiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti.

“Kendi amirlerimizi de bu konuda bilgilendirdim. Başka bir şey söylemeyeyim bunun kabul edilir bir durumu yok biri öğrencimiz biri öğretmenimiz. Öğrenci ile görüşemedim sadece öğretmenimizde doktorda rapor alıyormuş benim gittiğim esnada. Okul idarecileri ile görüştüm arkadaşlar olayın kontrol altında olduğu söylediler.

 

 

Gerekli mercilere bu konuda iletilmiş zaten. Öğrenci hakkında işlem yapılacak. Dün akşam bu işlemler başlatıldı, bugünde olaya karışan öğrenciler ve başka kim varsa hepsi gerekli çalışmaları başlatarak tutanaklarımızı tuttuk.”

 

“DOKTOR ÖĞRETMENE DARP RAPORU VERMEMİŞ VUCÜDÜNDA GÖRDÜĞÜ ŞEYLERİ YAZMIŞ”

 

Açıklaman devamında, İngilizce öğretmeninin ise doktor darp raporu vermediğini ama vücudunda gördüğü şeyleri yazdığını belirten Altınkaynak, “Öğrenci hakkında işlemler bize gelemeden önce okulun disiplin kurulu toplanacak bu kararı onlar verecek. Ama zaten bu olay olmacan önce öğrencinin velisi annesi, başka bir okula nakil için dilekçe vermiş. Öğrenci başka okula gidecek.

 

 

Tabi disiplin yönünden değil velisinin talebi yönünden okuldan ayrılacak. Bu konu ama tekrar disiplin yönüyle ele alınacak. Komisyon okulun disiplin komisyon verilen karara itiraz olursa bize Milli Eğitim Müdürlüğüne geliyor dosya. Benim bununla ilgili disiplin kurulunda bir görevim yok. Öğrenci okuldan ayrılmak için velisi ikna edilmiş dilekçesi alındıktan sonra bu olaylar gerçekleşiyor. Öğretmenler ve okul idarecilerini dinlediğim kadar, dün akşam olaylar için herkes kendi cephesinden anlatıyor. Öğretmen öğrencinin kendisine hakaret ettiğini küfürleşme falan olduğunu öğrendim. Öğretmen şuan için görevde, öğrenci ise bugün okula gelmemiş ve velisine teslim edilmişti. Bugün olay gerçekleştiği sırada öğretmenimiz görevi başındaydı” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 05.12.2014 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle