İLK OKUL ÇOCUKLARI ÇİZGİ FİLİM BASKILI ÇANTALARI TERCİH EDİYOR

Bilecik'te okulların açılmasına kısa bir süre kala okul çantası satan dükkanlarda tatlı bir telaş başladı.

05 Eylül 2015 Cumartesi 06:55
2383 Okunma
İLK OKUL ÇOCUKLARI ÇİZGİ FİLİM BASKILI ÇANTALARI TERCİH EDİYOR

 Bilecik'te okulların açılmasına kısa bir süre kala okul çantası satan dükkanlarda tatlı bir telaş başladı.  

 

 

  Okul sezonlarında öğrencilerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan okul çantaları, konforlarına, fiyatlarına, kalitelerine ve büyüklüklerine göre alıcı buluyor. Bilecik'te uzun yıllar çantacılık yapan Mustafa Gökenç, okul çantası satışlarının eylül ayı itibari ile başladığını belirterek, ”Okulların açılmasına da az kaldı.

 

 

 Müşterilerimiz artık çocukları için bir çanta alıp yıllarca kullanmak yerine, her yıl farklı çantalar almaya başladı. Bunda çocukların her geçen yıl ilgi alanlarının değişmesi etkili oluyor. İlkokullu çocuklarımız genelde çizgi film baskılı çantaları tercih ediyorlar. Lise düzeyi ise daha çok spor markalarını.

 

 

 Biz de elimizden geldiğince çeşitleri bol tutup müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz. Müşteriler genelde ilk olarak çantaların fiyatlarına ve rahatlığına bakıyor. Bizlerde her düzeyde vatandaşa hitap etmek için her bütçeye göre çantalarımız var. 15 TL'den başlayan fiyatlar ile 80 TL'ye kadar fiyatlar değişiyor" dedi.

 

Son Güncelleme: 05.09.2015 06:55
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKçantaSatış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle