İL MERKEZLERİ KURULTAYI'NA PANELİST OLARAK KATILDI

Türk Kızılay'ı Bilecik Şube Başkanı Sevcan Uzun, İl Merkezleri Kurultayı'na panelist olarak katıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Ekim 2022 Perşembe 10:42
277 Okunma
İL MERKEZLERİ  KURULTAYI'NA  PANELİST OLARAK  KATILDI
banner15

Türk Kızılay'ı Bilecik Şube Başkanı Sevcan Uzun, İl Merkezleri Kurultayı'na panelist olarak katıldı.


Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu onayıyla 28 Ağustos 2022’de yürürlüğe giren yeni Kızılay Tüzüğünde oluşturulan yeni yönetim yapısının işleyişi ve uygulamaları pekiştirmek amacıyla Ankara’da İl Merkezleri Kurultayı düzenlendi. Kurultaya Bilecik Şube Başkanı Sevcan Uzun panelist olarak yer aldı. Uzun, yönetim kurullarının verimliliği, işleyişi, kaynakların etkin kullanımı ve fizibilite hazırlama konularında konuşma yaptı.

Ayrıca; Bilecik, bağışlar ve projelerin artışları konusunda başarılı iller arasında yer aldı. Kurultaya şube yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılım sağlayan Uzun, konuşmasının sonunda yönetim kurulu üyelerine ve şube personeli çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle