HIDRELLEZ PROGRAMINDA VATANDAŞLARA KENDİ ELLERİ İLE PİLAV DAĞITTILAR

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman Yenipazar’da düzenlenen hıdrellez programında vatandaşlara kendi elleri ile pilav dağıttılar. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
25 Haziran 2022 Cumartesi 17:16
317 Okunma
HIDRELLEZ PROGRAMINDA VATANDAŞLARA KENDİ ELLERİ İLE PİLAV DAĞITTILAR

 AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman Yenipazar’da düzenlenen hıdrellez programında vatandaşlara kendi elleri ile pilav dağıttılar

  Yaz mevsiminin gelmesiyle coşkuyla kutlanmaya devam edilen Hıdrellez, Bilecik’in Yenipazar ilçesinde de kutlandı. Gerçekleştirilen kutlama şenliklerine AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ın yanı sıra Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, İnhisar belediye Başkanı Mehmet Kepez, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer ve çok sayıda davetli ile köy ilçede ikamet eden vatandaşlar katıldı.

Dualar eşliğinde açılan pilav kazanları İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Belediye Başkanı Mustafa Yaman tarafından vatandaşlara ikram edildi. Pilav dağıtımının ardından Yenipazar halkı ile muhabbet eden Başkan Yıldırım samimi sohbetiyle vatandaşların yüzlerini güldürdü.

  Programda açıklamada bulunan Başkan Yıldırım,“ Bu güzel günde sizlerle bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Şenliğimiz bayram havasında geçti. Anadolu'da yüzyıllardır büyük bir coşkuyla kutlanan Hıdrellez’in tüm ülkemize ve hemşerilerimize sağlık, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle