HELAL OLSUN SİZE

Bilecik’te bulunan bir lisede deprem bölgesine gönderilmek üzere su geçirmez uyku tulumu üretilmeye başlanıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Şubat 2023 Salı 11:23
174 Okunma
HELAL OLSUN SİZE

Bilecik’te bulunan bir lisede deprem bölgesine gönderilmek üzere su geçirmez uyku tulumu üretilmeye başlanıldı.


Bilecik’te Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde su geçirmez uyku tulumu, okulun moda tasarım teknolojileri öğretmenleri tarafından yapıldı.

Mesleki açık lise öğrencileri de, okul aile birliğinin katkılarıyla depremzedeler için su geçirmez, soğuğa dayanıklı uyku tulumu üretiyorlar.


Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, “Bilecik’ten deprem bölgesine yardım göndermeye devam ediyoruz. Temel ihtiyaçlara öncelik veriyoruz bu kış gününde oradaki vatandaşlarımızın üşememesi için öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan sobaları tulumları gönderdik. Üretimine hala devam ettiğimiz tulumları da bir an önce göndermeyi planlıyoruz. Temel ihtiyaçların yanı sıra afetzede çocuklarımız içinde oyuncak kırtasiye malzemesi gönderimi yapıyoruz. Elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyoruz bir yüreğe bile su serpebiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle