HABERİMİZ GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Milli Eğitim Bakanı Bakan’ı Nabi Avcı bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere baba ocağı Bilecik’e geldi.

07 Ağustos 2014 Perşembe 10:20
2125 Okunma
HABERİMİZ GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Milli Eğitim Bakanı Bakan’ı Nabi Avcı bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere baba ocağı Bilecik’e geldi.

Akşam gece 02.30 sıralarında ilimize gelen ve geceyi polis evinde geçiren Bakan Avcı ziyaretlerine, ilk olarak Bilecik Belediyesinden başladı. Burada Başkan Selim Yağcı’yı makamında ziyaret eden Bakan Avcı, esnaf ziyaretleri için Belediyeden ayrıldı. Yapılan esnaf ziyaretleri sonrası merkezde bulunan kültür sitesi aile bahçesinde çay molası verdi. Burada basın mensuplarının mikrofonlarını masanın üstüne koyması ve hazırlanan ses siteminin ardından Bakan Avcı halka seslenmek zorunda kaldı.

Burada hemşerileri ile olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Şimdi bahçedekilerin çayını, kahvesini içmesine mani olmak istemediğinin belirten Bakan Avcı, “Arkadaşlar ne içeceğiz derken,  dün akşam Bilecik’e gelirken bana bir video seyrettirdiler. Evvelki gün gene burada bir çekim yapılmış. Seçimin renkli sahneleri de var onun için anlatıyorum bunu. Bir aday beyefendi buraya getirmişler. Beyefendi burada oturuyor. Yanında benimde çok sevdiğim Milletvekili arkadaşımız vazifelendirilmiş, oda mecburen orada duruyor. Diğer yanında İl Başkanı var, onun yanında Eskişehir Milletvekili arkadaşımız var. Şimdi o videoyu seyredin hakikaten eğlenceli. Beyefendi, diyor ki? “Bizi buraya niye getirdiniz” diyor, bizim Milletvekili arkadaş diyor ki? “Vallahi benim haberim yok” diye il başkanını gösteriyor ve “O getirdi” diyor. Oda efendim “Çay içmeye geldik” diyor. Bu arada bizim Eskişehir milletvekili arkadaş skandalın farkında hiç sesinin çıkarmıyor böyle önüne bakıyor. Çok hoş bir sahne sonunda aday beyefendi diyor ki? Milletvekiline “Sen kalk bir şeyler söyle beni taktim et ” diyor. Oda il başkanını işaret ediyor sen bir şeyler söyle der gibi. Böyle renkli bir sahne yaşanmış evvelki gün burada. Biz çok şükür neye geldiğimiz biliyoruz. Ayrıca bizi size hiç kimsenin taktim etmesine gerek yok. Biz birbirimizi tanıyoruz. İnşallah 3 gün sonra Türkiye tarihi bir seçimi de hayırlısı ile gerçekleştirmiş olacak. Millet Devlet Başkanını bizzat kendisi seçecek” dedi.

 

Siz değerli okuyucularımız ile paylaştığımız haber sonrası görüldüğü gibi haberimiz Nabi avcı olmak üzere kabile ve ülke gündemine bomba gibi düştü.

 

 

İşte Bomba etkisi yaratan haberimize Ülke Gündeminin yer verdiği o haberler.

Haber Linkler ;

 

http://gold.ajanspress.com.tr/extt/MTY3MjQ1MjAmMiYm#.U-OCYZR_tIF

 

 

http://www.haberler.com/ihsanoglu-mhp-ve-chp-li-yoneticileri-fircaladi-6348537-haberi/


http://yenisafak.com.tr:999/politika-haber/ihsanoglu-chp-ve-mhpli-kurmaylari-azarladi-6.8.2014-674804


http://haber.stargazete.com/guncel/ihsanoglu-chp-ve-mhpli-yoneticileri-fircaladi-beni-buraya-neden-getirdiniz/haber-922335


http://www.turkiyede.com.tr/ihsanoglu-chp-ve-mhpli-yoneticileri-fircaladi-resimleri,2796.html


http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/176380.aspx


https://www.facebook.com/photo.php?v=10152181278736825&set=vb.51771071824&type=2&theater


http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/ihsanoglu-chp-ve-mhplilere-kizdi-h34001.html


http://www.takvim.com.tr/webtv/video-haber/video/ihsanoglunda-chp-ve-mhplilere-firca


http://www.youtube.com/watch?v=HAnwgJ6AtLM


http://www.youtube.com/watch?v=u4yMB_al5s4




Son Güncelleme: 07.08.2014 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle