GÜVENLİK HAD SAFADAYDI

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 8 senenin ardından Bilecik’e geldi.

26 Temmuz 2014 Cumartesi 05:06
2808 Okunma
GÜVENLİK HAD SAFADAYDI
banner15

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 8 senenin ardından Bilecik’e geldi. Başbakan Erdoğan’ı Bilecik’te Yüksek Hızlı Tren istasyonunda Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve çok sayıda protokol üyesi karşıladı. Bu karşılama öncesi sabahtan başlayan yüksek güvenlik önlemlerine Bursa’dan, Yalova’dan ve çevre illerden çok sayıda güvenlik güçleri geldi. İl Jandarma komutanlığı hızlı tren istasyonuna çıkan bütün yollarda kuş uçurtmazken, konuşma alanında ise güvenlik güçleri adeta etten duvar ördü.

Sinyal kesici Jammer’lar, hızlı treni yukardan takip eden kobra helikopterler, Erdoğan’ı bir dakika olsun yalnız bırakmadılar. Yüksek tepelerdeki keskin nişancılara etrafı dürbün ile izleyen Özel Harekât polisleri eşlik etti.

Sabah erken saatlerde göreve başlayan emniyet güçleri havanın sıcak olması ve Ramazan olması dolayısıyla zor anlar yaşadılar. Jandarma yollarda bomba arama köpekleri ve komando timleri ile hat boyunca güvenlik önlemleri aldı.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.07.2014 05:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle