FATİH HOCA SINIFTA KALDI

2022-2023 Futbol Sezonu Devre Arası Hakem ve Gözlemci Terfi Kursu'na davet edilen Bilecik İl Hakem Kurulu Başkan Vekili, C Klasman Gözlemcisi Fatih Gündoğdu terfi kursu geçemedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Mart 2023 Salı 11:11
1885 Okunma
FATİH HOCA SINIFTA KALDI

2022-2023 Futbol Sezonu Devre Arası Hakem ve Gözlemci Terfi Kursu'na davet edilen Bilecik İl Hakem Kurulu Başkan Vekili, C Klasman Gözlemcisi Fatih Gündoğdu terfi kursu geçemedi.


2022-2023 Futbol Sezonu Devre Arası Hakem ve Gözlemci Terfi Kurslarına farklı illerden 15 gözlemci davet edildi. Bu gözlemciler arasında bulunan Bilecik İl Hakem Kurulu Başkan Vekili, C Klasman Gözlemcisi Fatih Gündoğdu terfi kursunu geçemedi. Bunun üzerine Fatih Gündoğdu'nun, İl Hakem Kurulu üyeliğinden ve C Klasman gözlemciliğinden istifa ettiği, bu istifanın kabul edilmediği öğrenildi.
Aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni olan Fatih Gündoğdu, her ay düzenli olarak yapılan klasman eğitimine de tepkili olduğunu göstermek adına katılmadı. 
 Fatih Gündoğdu, Bilecik hakemliği için nasıl verimli olacağı şimdiden merak konusu olurken, kentte hakemliğini daha ileriye taşıyabilmek yerine, kendi çıkarlarının ön planda olduğunu yaptığı bu istifa ile göstermiş oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecikli 2023-03-07 12:59:03

Hedef 2023. Bilecik Hakemliğini bu sene bölgesel gözlemciliğe terfi eden Ahmet ÇAM dan başkası kurtaramaz. Tek geçerim....:))))))

Avatar
Eski hakem 2023-03-07 11:53:04

Her türlü entrikalarin döndüğü hakem ve gözlemci triyolarinda ne yapacaktı dost akraba dayı amca ilişkileriyle üst klasmana atananların olduğu yerde durmalimiydi 5 yıldır balda mücadele eden ilin en iyi hakemini cagırmadilar patlasın diye her türlü zor maçlara verdiler ama o Anlı'nın hakiyla maclari yönetti başaramadılar patlatamadilar silivlri gazetesi bir çok başında yer almasına rağmen Türkiye kupası
dahil olmak üzere 100 üstünde maça çıktı bu çocuğu cagırmadilar maç ortalamasinin yüksek olduğu halde her çıktığı maçta gözlemcilerden yüksek puan almasına rağmen onerilmesine rağmen neden cagırmadilar hiçbir sözün gecmedigi yerde Fatih hocanın durması sizce normal mi gazeteci olarak hiç arastirdinizmi hala c klasmanda olupta üst klasmana alınmayan Barkın kara neden alınmadı sordunuzmu hiç araştırın insanları bilip bilmeden yargilamyin

banner22

resim yükleresim yükle