FATİH DÖNMEZ'İN YAPAMADIĞINI YAŞAR TÜZÜN YAPACAK

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı Aşağıköy Mahallesi'nde düzenlenen iftar programında vatandaşlar ile bir araya geldi.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Nisan 2023 Pazartesi 12:11
486 Okunma
FATİH DÖNMEZ'İN  YAPAMADIĞINI YAŞAR TÜZÜN  YAPACAK

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı Aşağıköy Mahallesi'nde düzenlenen iftar programında vatandaşlar ile bir araya geldi.  


  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, il genel ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı iftar programında Başkan V. Subaşı vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi. Subaşı, “Muhtarımız bizlere iftar yemeğinde buluşma talebini iletti.

Biz de hemen programımıza aldık. Çünkü biz de yeni mahallemiz olan Aşağıköy sakinleriyle buluşmayı çok istiyorduk. Milletvekilimiz ve il örgütümüzün değerli üyeleriyle büyük bir sevinçle geldik. Misafirlerimiz arasında depremzede aileler de var. Biz Bilecik olarak yardımlaşmayı çok seviyoruz. Ekmeğimizi herkesle paylaşmaya devam edeceğiz. Şimdiden Kadir Geceniz ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

  Aşağıköy Mahallesi'ne doğal gaz sözü
  Programın devamında konuşma yapan Milletvekili Yaşar Tüzün ise; iktidar olmaları durumunda Aşağıköy Mahallesinin doğalgaza kavuşması için en hızlı şekilde adımlar atacaklarını belirterek, “Aşağıköy köyümüz kısa bir süre önce özgür bir şekilde referandum gerçekleştirdi ve Bilecik’imizin yeni bir mahallesi oldu. Bu mahallemize de diğer tüm mahallere olduğu gibi hizmet etmemiz gerektiğini çok iyi biliyoruz. Belediye başkanımız diğer mahallelere yaptığı hizmeti yani orada ne varsa çocuk parkı, oyun alanları ve altyapılar var ise bundan böyle Aşağıköy Mahallemizde de bu hizmetleri gerçekleştireceğiz.

Bundan en ufak bir kuşkunuz olmasın. Aşağıköy Mahallemiz aslında nüfus ve seçmen olarak birçok ilçemizden büyük. Bu mahallenin temel sorunlarını çok iyi biliyorum. Biz sorunları öğrenmeye değil sorunları çözmeye talip olduğumuz için aday olduk. Mahallemizin en büyük sorununun doğalgaz olduğunu biliyorum.

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu iktidarında başlayacak olan hizmet dönemimizde Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız aynı zamanda Balıkesir Milletvekilimiz Ahmet Akın olacaktır. Kendisi benim kardeşimdir, yol arkadaşımdır. Parlamentoda birlikte görev yaptığımız çok değerli bir arkadaşımızdır. İktidarımızda göreve geldiğimizde ilk işimiz bu mahallemize doğalgazı kavuşturmak olacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayıp oluyor 2023-04-17 13:13:01

İnsanın zekası ile lütfen dalga geçmeyin .Fatih Dönmez kim , Yaşar Tüzün kim biraz haber kaliteniz olsun

Avatar
İlahi adalet 2023-04-18 23:40:05

Sayın vekil 20 senedir milletvekilliği yaptı bu zamana kadar neden yaptıramadıda şimdi söz veriyor yalan vaatlere bileciğimize artık karnı tok değişim şart
Üç Hilal bileciğe çok yakışacak

Avatar
1143 2023-04-19 20:26:43

Doğal gaz için Bileciğin mahallesi değilde Vezirhan ın mahallesi olsaydı. Vezirhan Kayabeli mahallesi seneler oldu doğal gaza kavuşalı.Vezirhan belediyesi diğer tarafta sayın vekilim destekli Bilecik belediyesi arasındaki fark.

banner22

resim yükleresim yükle