DEPREMZEDELER KALACAKLARI YERE YERLEŞTİRİLDİ

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrasında kurtarma çalışmaları devam ederken Bilecik’e gelen depremzedeler kalacakları yerlere yerleştirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Şubat 2023 Pazartesi 13:18
359 Okunma
DEPREMZEDELER KALACAKLARI YERE YERLEŞTİRİLDİ

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrasında kurtarma çalışmaları devam ederken Bilecik’e gelen depremzedeler kalacakları yerlere yerleştirildi.


Deprem sonrasında kurtulan depremzedeler için de yardım çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu çerçevede Kahramanmaraş’tan Bilecik’e gelen vatandaşlar Merkez Öğretmenevi’ne yerleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol öğretmenevine yerleşen depremzedeleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Akyol Türkiye'nin asrın en büyük felaketlerinden birini yaşandığını dile getirerek, “Maalesef çok acı günlerden geçiyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Deprem ülkemizin bir gerçeği ve milletimizin yardımlaşma duygularını gerçekten en üst seviyeye çıkaran bir durum. Bir nebze de olsa acılarınızı paylaşabilmek için depremzedelerimizin yanınızdayız. Deprem bölgesinin yaralarını sarabilmek için çalışmalarımıza tüm gayretimizle devam ediyoruz. Devletimiz her türlü imkânıyla vatandaşının yanındadır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle