DEPREMZEDE VATANDAŞLAR İÇİN HAYIR ÇARŞISI KURULDU

Depremzede vatandaşların yararına düzenlenen hayır çarşısı Cumhuriyet Meydanında kuruldu.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
08 Mart 2023 Çarşamba 17:59
185 Okunma
DEPREMZEDE VATANDAŞLAR İÇİN HAYIR ÇARŞISI KURULDU
banner15

Depremzede vatandaşların yararına düzenlenen hayır çarşısı Cumhuriyet Meydanında kuruldu.


Bilecik Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın öncülüğünde düzenlenen hayır çarşısı Cumhuriyet Meydanı’nda kuruldu. Bilecik’teki kadın kooperatiflerinin ve hayırsever sivil toplum kuruluşlarının yer aldığı hayır çarşısını ziyaret eden Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, tek tek stantları gezdi.

Birbirinden farklı ürünlerin yer aldığı hayır çarşısında elde edilen gelirlerin depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarında kullanılacağını belirten Vali Kızılkaya yaptığı açıklamada, “8 Mart gibi anlamlı bir günde Bilecik’imizdeki Kadın Kooperatiflerinin ve hayırsever sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği yardım hayır çarşısında hemşerilerimizle buluştuk.

Yediden yetmişe hemşerilerimizin el emeği göz nuru ürünleriyle destek sağladığı hayır çarşısının gelirini depremden etkilenen kardeşlerimiz için bağışlayacağız. Bilecik olarak karşılaştığımız zorlukları el ele aşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle