CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik'te Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında Cumhurbaşkanlığı seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

02 Ağustos 2014 Cumartesi 07:32
1044 Okunma
CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik'te Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında Cumhurbaşkanlığı seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

 

 

 Valilik binasında yapılan toplantıya, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Jandarma Komutanlığı'ndan Yarbay Murat Darçın, kaymakamlar ile ilgili daire müdürleri katıldı.

Vali Nayir, yapılan toplantıda, seçiminin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesi için gerekli her türlü tedbiri önceden planlayarak uygulanmasını sağlama, genel olarak kamu güvenliğinin ve huzurun sağlanması ile kanun dışı eylem ve işlemlerin önlenmesi görevinin mülki idare amirlerine verildiğini ifade etti. Nayir, 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin Bilecik il genelinde huzur, güven ortamında ve düzen içerisinde yapılmasını sağlamak; seçim dönemi içerisinde, enerji, haberleşme, ulaşım, sağlık, belediye hizmetleri gibi alanlarda yaşanabilecek sorunların önceden tespiti ve muhtemel arıza ve aksaklıklara zamanında, etkili ve doğru bir şekilde müdahale edilmesini sağlamak için kamu kurum ve kuruluşlarına düşen görevler bulunduğunu kaydetti. Güvenliği sağlama görevinin başta valilik olmak üzere kaymakamlıklar ve kolluk birimlerine ait olduğunu bildiren Vali Nayir, "Seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına ait olmak üzere her bir birimin ayrı ayrı bir tedbir planı olmalı. Güvenlikten sağlığa, haberleşmeden enerjiye kadar her husus düşünülüp, muhtemel aksaklıklar belirlenmeli ve tedbirler alınmalıdır" dedi

Son Güncelleme: 02.08.2014 07:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle