ÇIKAN YANGINDA 2 KİŞİ YANARAK CAN VERDİ

Bilecik'te çıkan yangında 2 ev kül olurken 2 kişi hayatını kaydetti.

29 Temmuz 2014 Salı 08:19
2646 Okunma
ÇIKAN YANGINDA 2 KİŞİ YANARAK CAN VERDİ

Bilecik'te çıkan yangında 2 ev kül olurken 2 kişi hayatını kaydetti.  

 

 

  Edinilen bilgilere göre, Merkeze bağı Selöz köyünde sabah saat 07:00 sularında başlayan yangında 2 kişi yanarak can verdi. Nedeni belirlenemeyen yangının kapı kısmından alev almaya başladığı, alevlerin evi sardığı sırada ise evde bulunan Vesile Türkmen (83) ve eşi Şükrü Türkmen (87) evin tuvaletine doğru kaçmaya çalıştığı söylendi. Alevler evi sararken çatıyı kırarak yardım etmek isteyen vatandaşlara alevler izin vermedi. O sırada Şükrü Türkmen ile göz göze gelen ismi belirlenemeyen vatandaş Şükrü Türkmen'in ayaklarının üzerine çöktüğü ve el sallayarak yere yığıldığını söyledi. Yan tarafta bulunan eve de sıçrayan kıvılcımlar o evi de kül etti.

 

 

  Yangına 2 itfaiye aracı 1 orman yangın aracı bir de Bilecik Belediyesi Sulama aracı müdahale etti. Yangının söndürülmesinden sonra Türkmen çiftinin cansız bedenleri evden çıkartıldı.

 

 

  Türkmen çiftinin oğlu Mustafa Türkmen ise 5 dakikalık köye itfaiyenin geç geldiğini ve gelen itfaiyenin de tankerinde su olmadığını ve eğer erken müdahale edilseydi can kaybının yaşanmayacağını iddia etti. Olayda 2 ev kül olurken bir evinde çatısı yandı. 2 kişide yanarak can verdi.

 

Son Güncelleme: 29.07.2014 08:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle