CHP’DE ADAY ADAYLARI ORTAK BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısında, CHP Bilecik Milletvekili aday adayları birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

11 Mart 2015 Çarşamba 10:41
2186 Okunma
CHP’DE ADAY ADAYLARI ORTAK BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısında, CHP Bilecik Milletvekili aday adayları birlik ve beraberlik mesajı verdiler. 

 

 

  CHP Bilecik İl Başkanlığı binasında yapılan açıklamaya, CHP İl Başkanı Şinasi Çetinkaya, aday adayları ve partililer katıldı. Açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Şinasi Çetinkaya, toplantının maksatının aday adaylarının birlikte görmek ve onları tanıtmak olduğunu belirtti. Çetinkaya, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu ülkede Cumhuriyet devrimleri doğrultusunda 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde aday adayı olan arkadaşlar genel merkezimizin almış olduğu karar gereğince 29 Mart 2015 Pazar günü hakim huzurunda ve üyelerimizin kullanacağı oylarla Milletvekili adaylığımızın belirlemiş olacağız. Hangi adayımız Milletvekili adayı olursa olsun örgütüm olarak bu seçimlerde kazanmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

 

  “CUMHURİYET HALK PARTİSİ FARKLILIĞI BURADA”

 

  CHP Bilecik Milletvekili aday adayı Erdoğan Tüfenkci, CHP’nin farkındalığının burada olduğu belirterek, “Bizler dört tane aday adayı İl Başkanımızın önderliğinde bir araya gelebiliyoruz. Birçok sorunlarımızı konuşabiliyoruz ve tartışabiliyoruz. Demokratik şartlar altında birbirimize saygılı olarak 29 Marttaki yarışa hazırlanıyoruz. Herkes kendi tabanıyla, üyeleriyle, partili üyelerimizle görüşüyorlar, anlatıyorlar, kendilerini anlatıyorlar ve geleceği konuşuyorlar. Ve bunun sonucunda da 29 Mart’ta yine üyelerimiz oylarını kullanacaklar. Ve adayımızı Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bilecik'te Milletvekili adayını ve aday adaylarını belirleyecekler. Bu diğer partilerde hiç olmayan bir olgu.  Bu sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nde olan bir şey. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ne kadar demokrat bir parti olduğunu ve demokrasinin ne denli işlediğini en son göstergesidir ön seçim. Ön seçim adaylarla tabanı birleştirir. Ve parti içinde ön seçime hazırlık aşamalarında parti içinde bir dinamizm meydana gelir. Hiçbir partide olmayan bir olayı Bilecik halkı görüyor, yaşıyor. Bunun sonucunu da mutlaka en iyi şekilde alacağız. Bu yarışta hep beraber varız” dedi.

 

 

  “90 DAKİKALIK MAÇIN 29 MART’TA İLK YARISINI OYNAYACAĞIZ”

 

  CHP Bilecik Milletvekili aday adayı Yaşar Tüzün, 29 Mart sonrasında 4’ününde adaymış gibi çalışacaklarını belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin farkını, farkındalığını Bilecik örgütü üyelerimize yaşatacak, Türkiye’de eşi ve benzeri olmayan bir demokrasi yarışını şölene çevireceğiz. Benim inancım ve düşüncem şudur, biz 90 dakikalık bir maça çıkıyoruz. Ve 29 Mart’ta bu maçın ilk yarısını oynayacağız. 29 Mart’ta ilk yarısını oynayacağımız, ilk devresini oynayacağımız maçın skoru bana göre 0-0 bitecektir. Ve 7 Haziran’da oynayacağımız ikinci yarıda Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Bilecik örgütünün ve üyelerinin ve kamuoyunun bize teveccühü ile 2-0 yapmanın yollarını ve yöntemini arayacağız. 29 Mart’ta maçın ilk yarısı 0-0 bitecek, 7 Haziran’da ise biz maçı 2-0 kazanmak için gücümüzü, varlığımızı ve katkımızı ortaya koyacağız. Bu noktada birlik beraberlik içerisinde bir kampanya yürütüyoruz. Kırmadan, dökmeden, küsmeden ve en önemlisi terk etmeden. Ben inanıyorum ki 29 Mart’ta çıkacak sonuçta herkes mutlu olacak. Birlikte var olmayı beceremeyen insanlar, birlikte yok olmaya mahkum olurlar. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayları olarak birlikte oluyoruz ve birlikte başaracağız” dedi.

 

 

  “BURADA ESAS OLAN PARTİNİN BİRLİĞİ VE BERABERLİĞİNİ SAĞLAMAK”

 

  CHP Bilecik Milletvekili aday adayı Çağatay Karaahmet, Cumhuriyet Halk Partisi’nin farklılığından değerli Milletvekili aday arkadaşlarının ve kıymetli İl başkanımız söz ettiği belirterek, “Şunun özellikle altını çizmek istiyorum. Delege bazında değil, üye bazında bir ön seçim kararı alındı. Ve bu ön seçim de hakim huzurunda, seçim kurulu huzurunda yapılacak .Bu çok önemli bir şey.  Ve şuanda hiçbir siyasi partide uygulanmayan yöntem. Bizim partimizde de sanıyorum 89 yılından beri uygulanmayan bir yöntem. Dolayısıyla bunun coşkusunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yöntem Cumhuriyet Halk Partisi’ne, önümüzdeki genel seçimlerde Bilecik'te başarı getirecektir. Zira örgütlerimiz de bir hareketlenme söz konusudur. Bu yöntem seçime ciddi bir motivasyon havası getirmektedir. Ve bunun çalışmaları da bizim için ilk tecrübe oldu. Çalışmaları da hep beraber sürdürüyoruz. Tabi burada esas olan partinin birliğini ve beraberliğini sağlamak. Bu yöntemde kırıcı olmadan kimseyi kırmadan ve kötülemeden sandık sonucunu beklemek” dedi.

 

 

  “HEPİMİZ CHP İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

  Diğer bir aday adayı Muhsin Karakoç ise; şimdiye kadar aday adayı arkadaşların sunduğu düşüncelere kendisinin de katıldığı belirterek, “Sonuçta biz burada dördümüz aday adayıyız. Ama hepimiz Cumhuriyet Halk Partisi için çalışıyoruz. Hepimiz bu Türkiye için çalışıyoruz, Vatan için çalışıyoruz. Sonuçta yapılacak olan bir şey varsa, bende elimden geleni yapmaya hazırım” dedi.

 

 

Konuşmaların ardından tüm adayları birlik ve beraberlik içinde toplu fotoğraf çekindiler.

Son Güncelleme: 11.03.2015 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle