CAMİDE Kİ BU UYGULAMAYA ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!

Bilecik merkez Balahatun Camii'nde başlatılan uygulama, camilerin temizliğini koruyup kötü kokuları önlerken cemaatinin de yüzünü güldürdü.

23 Ekim 2015 Cuma 06:26
2158 Okunma
CAMİDE Kİ BU UYGULAMAYA ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!
banner15

 Bilecik merkez Balahatun Camii'nde başlatılan uygulama, camilerin temizliğini koruyup kötü kokuları önlerken cemaatinin de yüzünü güldürdü.

 

 

 Bahçelievler Mahallesi Balahatun Camii'nde, namaz kılınan yerlerin temiz tutulması, vatandaşların birbirinden rahatsız olmaması, ayak kokusunu önlemek, camiye  ıslak ve çıplak ayakla gelen cemaate daha hijyenik ortamda ibadet edilmesini sağlamak amacıyla ilginç bir uygulama başlatıldı. Hayırseverlerin yardımları ve destekleri sayesinde, daha temiz, hijyenik ortamda koku olmadan huzurlu bir şekilde namaz kılmalarını sağlamak amacıyla 'askıda çorap' uygulaması başlatıldı. Bu uygulama sayesinde camiye çıplak ayakla gelen veya çorapları kirli olanlar bunları ücretsiz yenileri ile değiştirip namazını kılıyor.

 

 

 Cemaat, namazda kimseyi rahatsız etmeden daha temiz, koku olmadan huzurlu bir şekilde ibadet etsinler diye askıda çorap uygulaması başlatılmasından son derece memnun olduklarını ve bütün camilerde hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdiler. Vatandaşların birbirinden rahatsız olmaması için Balahatun Camii'nde başlatılan askıda çorap uygulaması, diğer camilere de örnek olması bekleniyor.

Son Güncelleme: 23.10.2015 06:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle