CAMİ İMAM HATİBİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Yediler Cami Yaz Kur'an kursu öğrencileri stres atmaları için termal tesislere götürüldü.

04 Ağustos 2017 Cuma 07:17
1822 Okunma
CAMİ İMAM HATİBİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
banner15

  Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Yediler Cami Yaz Kur'an kursu öğrencileri stres atmaları için termal tesislere götürüldü. 

 

 

  Yediler Cami İmam Hatibi Yunus Adıyaman her yıl Kur'an kursu öğrencileri için çeşitli aktiviteler düzenleyerek eğitimde örnek projeler yapmaya devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan Yaz Kur'an kurslarında eğitim alan 26 öğrenci Tavşanlı'nın termal tesislerinde eğlenceli vakit geçirdiler.

  Her yıl Kur'an eğitimi alan öğrencileri günü birlik sosyal etkinliklerle ödüllendirdiğini belirten 20 yıllık din görevlisi Yunus Adıyaman, teknolojinin bağımlısı haline gelen gençlerin bu sayede birbirleriyle güçlü diyaloglar kurabildiğini söyledi.

 

 

  Adıyaman "Her yıl öğrencilerimle Kütahya'nın Yoncalı kaplıcalarına geliyordum. Bu sene arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine Tavşanlı'yı tercih ettik. Burası gerçekten hem tesisleşme hemde hijyen yönünden çok güzel. Ayrıca Belediye personelinin ilgisinden de çok memnun kaldık. Yediler Camimizde eğitim alan 11 ile 16 yaş arasındaki 26 çocuğumuzla yarı olimpik yüzme havuzunda hoşca vakit geçirdikten sonra ilçemize dönüyoruz. Burada amacımız çocuklarımıza sıcak yaz aylarında Kur'an dersleri verirken sosyal anlamda da arkadaşlıklarını güçlendirmesidir. Teknoloji çağındayız ve öğrencilerimizin bilgisayar, telefon gibi zihinlerini fazlasıyla meşgul edecek cihazlardan bir nebze olsun uzaklaşmasıdır" diye konuştu.

Son Güncelleme: 04.08.2017 07:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle